top of page
KJ_Jewelry_BrandIdentity_Cover

KJ Jewelry

Client

KJ Jewelry

Work

Brand development
Brand identity design
Sales & marketing materials design
Web design

KJ là thương hiệu trang sức ở Hà Nội, một trong những thương hiệu đầu tiên chọn hướng đi bespoke. Trang sức bespoke không chỉ mang giá trị ở thiết kế độc nhất, mà nó còn chứa đựng câu chuyện và cái tôi của vị chủ nhân. KJ luôn dành một sự đam mê và tận tâm khi làm sản phẩm lẫn dịch vụ, để đem tới sự hài lòng cao nhất cho những vị khách của họ.

 

KJ is one of a few bespoke jewelry design brands based in Hanoi, with over a half of a decade experience of in making exquisite and unique pieces of jewelry. Aiming to create a one-of-a-kind piece of jewelry to celebrate one uniqueness. KJ devotes passion, dedication, and attention to every aspect of their services.

KJ Jewelry.png

Khi nghiên cứu thị trường và đối thủ cạnh tranh của KJ, chúng tôi nhận thấy một tiềm năng lớn trong cái ngách bespoke giữa thị trường trang sức làm sẵn & đại trà. Đối tượng quan tâm đến trang sức bespoke lại chủ yếu là cánh đàn ông. Vì vậy, Jodric đã tư vấn KJ nên tập trung vào khách hàng nam giới với một bộ nhận diện thương hiệu cá tính, mạnh mẽ và lịch lãm.

 

While delving into market studies for KJ, it's fascinating for us to discover the potential in the bespoke niche market amidst the sea of ready-made jewelry; ​​​​yet men pay more interest in bespoke jewelry. With that findings, we convinced KJ to focus on male customers with a masculine, strong and elegant brand identity.

KJ_Jewelry_Brand Statement
KJ_Jewelry_Moodboard
KJ_Jewelry_Logo

Logo KJ là kết hợp của ký tự KJ và biểu tượng vương miện – món trang sức tượng trưng cho sức mạnh, sự cao quý, sang trọng. Sự kết hợp này còn mang ý nghĩa KJ xem mỗi khách hàng như một vị vua xứng đáng nhận được những món trang sức hoàn hảo nhất.

KJ's logo is the combination of serif-bold KJ and the crown - a kind of jewelry that represents power, nobility, and elegance. It also implies that every KJ's customer will be served like a king.

KJ_Jewelry_Logo_Decorative version
KJ_Jewelry_Logo_Simplified crown version
KJJewelry_Color_Palette.png
KJJewelry_Typeface.png
KJ_Jewelry_Adaptation_Cover
bottom of page